We made history
Alles begint met een droom. Vroeger als klein meisje droomde ik al van een eigen foodtruck. Ik heb de nodige opleiding ervoor gevolgd, namelijk Manager/Ondernemer Horeca niveau 4 in Heerlen. Vanaf mijn 15e ben ik direct op dezelfde dag begonnen met mijn 1e horecabaan en ben sindsdien niet meer uit dit werkveld weg te slaan. Toch is het idee is van een foodtruck altijd blijven hangen.
In de zomer van 2021 ging ik met mijn vader kamperen in het Franse Troyes met zijn knalgele Renault 4. Het idee van een foodtruck is op de een of andere manier weer ter sprake gekomen en eigenlijk vonden we het helemaal niet zo’n slecht idee. Een goed concept uitwerken en beginnen maar! We zijn die vakantie in totaal 4 dagen weg geweest en in die tijd hebben we dé perfecte auto gevonden die is gaan dienen als foodtruck: de Renault R4 F4, oftewel de welbekende ‘La Poste’ auto die vroeger werd gebruikt als postbusje in Frankrijk.
Twee dagen nadat we terugkwamen van vakantie zijn we gaan kijken en twee dagen daarop volgend hebben we hem opgehaald. Mijn droom wordt werkelijkheid.


Wat mag je verwachten
Koffie van Blanche Dael
Homemade pastry
Vlaaien van Smets
Special: Lotte Machiatto

Afspraken vooraf
De producten
Aantal consumpties
Het budget
Zoals u het wil
